عمومی

اینماد چیست ؟ مراحل اخذ نماد اعتماد الکترونیکی

اینماد چیست - مراحل اخذ نماد اعتماد الکترونیکی

در این مقاله به بررسی این موضوع که اینماد چیست ؟ و مراحل اخد نماد اعتماد الکترونیکی به چه صورت است ، می پردازیم .

با شرایط دریافت آن و انواع آن آشنا و از صفر تا صد آن را برایتان توضیح میدهیم . اگر قصد راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی را دارید ، در قدم اول باید اینماد را دریافت کنید و یکسری مجوز های لازم را تهیه کنید .

اگر قصد راه اندازی یک سایت یا فعالیت در اینترنت را دارید یا کسب وکار اینترنتی خودتان را برای فروش محصولاتتان به تازگی شروع کرده اید ، برای جلب اعتماد مشتری باید نماد الکترونیکی دریافت کنید . این نماد به کسب و کار شما اعتبار می بخشد و در فروش و خدمات و محصولات شما تاثیر بسزایی دارد . جلب اعتماد مشتری باعث افزایش فروش و درنتیجه پیشرفت شما می شود .

با کیهان وب همراه باشید تا به طور کامل با این عناوین آشنا شویم .

فهرست مطالب :

اینماد چیست :

به طور کلی ، اینماد نشانی است که هر کسب و کار اینترنتی باید آن را از مرکز توسعه تجارت الکترونیک دریافت کند و نوعی مجوز برای کار اینترنتی محسوب میشود . از مهم ترین عوامل موفقیت هر تجارت و فروشگاه اینترنتی حس امنیت و اعتماد است . این نماد باعث می شود که کاربران شما از سایت شما اطمینان حاصل کنند و کسب و کارتان از سوی مخاطبان امن باشد . 

این لوگو نماد برای سایت هایی مناسب است که قصد فروش اینترنتی را دارند . درنتیجه اگر شرکت و کمپانی شما قصد فروش محصولی را ندارد و یا وبسایت شخصی می باشد ، نیازی به دریافت این نماد نخواهید داشت . ولی در صورتی که شما قصد فروش اینترنتی را دارید و نیاز دارید کاربران شما از درگاه پرداخت شما خرید کنند باید برای دریافت این نماد اقدام کنید . این مورد را حتما به یاد داشته باشید که درگاه پرداخت بدون داشتن این نماد امکان پذیر نمی باشد . 

به طور کلی مزایای این نماد عبارتند از :

  • جلوگیری از فاش شدن اطلاعات شخصی
  • اطمینان از بازگرداندن کالا
  • گارانتی
  • حس اطمینان بیشتر
  • امکان داشتن درگاه پرداخت

انواع اینماد :

اینماد انواع مختلفی دارد که در این بخش به انواع آن می پردازیم . 

انواع اینماد

اینماد خاکستری :

این اینماد برای آن دسته از کسب و کار ها می باشد که در آمدی که دارند کمتر از 100میلیون تومان است و یا تراکنش های آن ها در ماه از 100 تا کمتر است . در صورتی که شما از این ارقام بالا تر بروید ، 10 روز مهلت دارید تا اینماد خود را به ستاره دار تبدیل کنید . اگر این کار را نکنید اینماد شما تعلیق و درگاه بسته می شود . مدت اعتبار این اینماد یک سال می باشد . 

اینماد موقتی :

شما بعد از اینکه در سایت اینماد احراز مالکیت کردید و مدارک خود را بارگذاری کردید ،  برای شما کدی ارسال می شود و بعد از تایید نهایی آن ، گواهی موقت اینماد شما فعال خواهد شد که فاقد ستاره است و برای مدت زمان معینی اعتبار دارد . از این روش برای جلب اعتماد مشتری  تا قبل از دریافت نماد اصلی ، استفاده می شود .

اینماد یک ستاره :

سامانه تجارت الکترونیک بعد از این که تمام اطلاعات سایت شما را از جمله : مجاز بودن محصولات شما ، شرعی بودن تصاویر سایتتان ، داشتن یک مکان مشخص و درست بودن اطلاعات تماس شما ، را بررسی کند به شما نماد اعتماد یک ستاره داده می دهد . 

اینماد دو ستاره :

وزارت صنعت و معدن و تجارت بالا ترین نماد اعتمادی که دارد نماد اعتماد دو ستاره است . سایتی که ستاره بیشتری داشته باشد ، نشان میدهد که کاربران اعتماد زیادی به این سایت دارند و سایت عملکرد و کیفیت خوبی از خود ارائه داده است . 

اینماد 5 رتبه دارد که برای گرفتن اینماد های سه ستاره ، چهار ستاره و پنج ستاره باید مراحل پیشرفته تری و گزارشات بیشتری ارائه نمایید . ناگفته نماند که بخش بزرگی از این ستاره ها به رضایت مشتری و نظر آن بستگی دارد . 

 سایت معروف دیجی کالا دارای اینماد 5 ستاره می باشد ، سایت فروشگاهی که همه آن را می شناسند و تجربه حداقل یک بار خرید از دیجی کالا را داشته اند . 

برای این که این نماد را داشته باشید ، از سوی اینماد یک لیستی برای شما ارسال می شود که باید آن را تکمیل کنید . برای این که شما این نماد اعتماد دو ستاره را داشته باشید ، نیاز به گواهینامه SSL دارید . 

این گواهینامه فرق اصلی تفاوت سایت شما با تک ستاره است ، که نشان دهنده امنیت بالای سایت شماست . 

در ادامه مراحل گرفتن اینماد را شرح داده ایم . 

دریافت اینماد و ثبت نام در آن :

قبل از اینکه وارد ثبت نام شوید ، قوانینی که در وب سایت اینماد است را در سایت خود انجام بدهید این کار باعث می شود که زودتر اینماد را دریافت کنید . 

1- در مرحله نخست وارد وب سایت اینماد شوید و یک حساب کاربری ایجاد کنید .

مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی  - مراحل دریافت اینماد

2- در این مرحله باید موجودیت شرکت خود را برای اینماد مشخص کنید . 

مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی  - مراحل دریافت اینماد

3- در مرحله ی سوم نسبت به موجودیتی که انتخاب کردید باید لیست را پر کنید و حتما دو تیک آخر را بزنید . 

مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی  - مراحل دریافت اینماد

بعد از این که شما این فرم را پر و تایید کردید ، برایتان ایمیلی فرستاده می شود که در این ایمیل لینکی است که با باز کردن آن حساب شما فعال می شود .

4- در مرحله بعد باید مشخصات کامل خود را در سایت قرار دهید نظیر محل سکونت ، مشخصات کامل ، تلفن تماس و … . بعد از پر کردن این لیست و ذخیره آن پیامی برای شما ظاهر میشود یا این عنوان که اطلاعات شما ذخیره شد و سپس باید آن را تایید کنید . 

مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی  - مراحل دریافت اینماد

5 – بعد از اینکه این اطلاعات را تایید کردید ، نوبت آن می رسد که مدارک خود را در سایت بارگذاری کنید . این مدارک شامل کارت ملی و شناسنامه است . مدارک دیگر هم وجود دارد ولی بارگذاری آن ها اختیاری است . تصاویر بارگذاری شده باید زیر 1000 کیلو بایت و در فرمت png / jpg بوده و دارای کیفیت مناسب باشد .

مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی  - مراحل دریافت اینماد
 

6- در این جا باید وارد منوی کسب و کار و سپس روی گزینه افزودن کسب و کار کلیک کنید و اطلاعاتی که میخواهد را پر کنید . در جریان باشید که بیشتر کسب و کار ها دارای مکان مشخص نیستند ، در نتیجه باید آدرس دامنه خود را به گونه ای وارد کنید که با دنبال کردن آدرس دامنه بتوان صاحب آن کسب و کار را پیدا کرد . بعد ار اینکه تمام این کار ها را به انجام رساندید ، پیام ثبت دامنه انجام شد نشان داده میشود . 

مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی  - مراحل دریافت اینماد

7- این مرحله به تاییدیه فنی مربوط می باشد که منظور از آن این است که صحت مالکیت شما توسط فروشگاه تایید شود . 

مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی  - مراحل دریافت اینماد

8- در این مرحله بسته پستی برای شما ارسال میشود که نشانگر صحت اطلاعات کسب و کار شما می باشد . بسته حاوی برگه تعهد نامه و کد صلاحیت شما می باشد . توجه داشته باشید که شما برگه تهعد نامه را در دفتر اسناد رسمی امضا کنید و کد صلاحیت خود را در بخش صحت مالکیت وارد کنید . 

9- در این مرحله شما باید در نظر سنجی سازمان توسعه تجارت شرکت کنید و باید اطلاعاتی در رابطه با فعالیت خود را ارائه کنید . 

10- شما قبل از این که برای کارشناسان اینماد پرونده خود را بفرستید ، باید از رعایت شدن این موارد مطمئن شوید :

مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی  - مراحل دریافت اینماد

11- شما در این مرحله باید تمام مدارک را که شامل مجوز های کپی برابر اصل و همچنین تعهد نامه ای که در دفتر رسمی امضا کردید برای سازمان توسعه پست کنید تا مورد برسی قرار بگیرد . 

در مرحله آخر ، بعد از اینکه اطلاعات شما بررسی شد ، نماد الکترونیک برای سایت شما راسال می شود . سپس شما میتوانید کد لوگو را از پنل کاربری که در قسمت مدیریت کسب و کار است دریافت و در سایت خود قرار دهید . 

جمع بندی :

به طور کلی نماد اینماد برای این است که شما هم قادر باشید برای سایت خود درگاه پرداخت داشته باشید و هم باعث اعتماد بیشتر کاربران به شما می شود . توجه داشته باشید که اصلی ترین راه برای یک فروش خوب در ابتدا ، اعتماد کاربران است . امیدواریم توضیحات لازم درباره اینماد و نحوه اخد نماد اعتماد الکترونیکی مورد رضایت شما قرار گرفته باشد . برای مطالعه مقاله های مرتبط با فناوری اطلاعات با تیم کیهان وب همراه باشید . ما در درکنار شماهستیم تا در زمینه طراحی سایت و طراحی اپلیکیشن و دریافت نماد اعتماد الکترونیکی به شما عزیزان خدمات رسانی کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *